Skip to content

Ontdek De Kracht Van De Harley Davidson Sportster Xl 1200

2005 Harley Davidson Sportster XL 1200 Custom

Ontdek De Kracht Van De Harley Davidson Sportster Xl 1200

2005 Harley Davidson Sportster Xl 1200 Custom

Keywords searched by users: harley davidson sportster xl 1200 harley-davidson 1200 giá, harley-davidson 1200 custom, harley-davidson 1200 custom giá, Harley xl1200 cũ, Harley-Davidson 1200 Roadster, Harley-Davidson 48, Xe Harley-Davidson, Giá xe Harley-Davidson

Algemene informatie over de Harley Davidson Sportster XL 1200

De Harley Davidson Sportster XL 1200 is een populair model binnen de Harley Davidson-familie. Het is een krachtige en stijlvolle motorfiets die bekend staat om zijn prestaties en iconische ontwerp. Met zijn 1200cc-motor biedt deze motorfiets een indrukwekkende kracht en acceleratie, waardoor hij ideaal is voor liefhebbers van snelheid en avontuur.

De Sportster XL 1200 heeft een klassieke uitstraling, met zijn kenmerkende V-twin motorblok en stoere uitstraling. Het is een favoriet onder motorliefhebbers vanwege zijn retro-look en tijdloze ontwerp. Of je nu een toerrijder, een stadsrijder of een liefhebber van cruiser bent, de Sportster XL 1200 heeft voor elk wat wils.

Technische specificaties van de Harley Davidson Sportster XL 1200

De Harley Davidson Sportster XL 1200 wordt aangedreven door een luchtgekoelde Evolution 1200cc V-twin motor. Deze krachtige motor levert een koppelrijk vermogen, waardoor je moeiteloos kunt versnellen op de open weg. De motor is gekoppeld aan een vijfversnellingsbak, waarmee je soepel kunt schakelen tijdens het rijden.

De motorfiets heeft een gewicht van ongeveer 255 kg en een zithoogte van ongeveer 725 mm. Dit zorgt voor een comfortabele rijervaring, zelfs tijdens lange ritten. De brandstoftank heeft een capaciteit van ongeveer 17 liter, wat betekent dat je langere afstanden kunt afleggen zonder te hoeven tanken.

Kenmerken en functies van de Harley Davidson Sportster XL 1200

De Harley Davidson Sportster XL 1200 beschikt over een aantal kenmerken en functies die bijdragen aan zijn populariteit onder motorliefhebbers. Enkele opvallende functies zijn onder andere:

1. Iconisch ontwerp: De Sportster XL 1200 heeft een tijdloos ontwerp dat de aandacht trekt van mensen op straat. Met zijn chromen afwerking, klassieke lijnen en stoere uitstraling is deze motorfiets een echte blikvanger.

2. Geavanceerde remmen: De Sportster XL 1200 is uitgerust met geavanceerde remsystemen, waaronder dubbele schijfremmen aan de voorkant en een enkele schijfrem aan de achterkant. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare remkracht, zelfs bij hoge snelheden.

3. Comfortabel zadel: De motorfiets heeft een comfortabel zadel dat is ontworpen om vermoeidheid tijdens lange ritten te verminderen. Het zadel biedt voldoende ondersteuning voor de rijder en de duopassagier, waardoor de rit aangenaam blijft, zelfs na urenlang reizen.

4. Geavanceerde vering: De Sportster XL 1200 is voorzien van geavanceerde veringssystemen die zorgen voor een soepele en comfortabele rit, zelfs op oneffen wegen. Hierdoor kun je genieten van een rustige en beheerste rijervaring, ongeacht het terrein.

Voordelen van het rijden op een Harley Davidson Sportster XL 1200

Het rijden op een Harley Davidson Sportster XL 1200 heeft verschillende voordelen. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn onder andere:

1. Krachtige prestaties: Met zijn 1200cc-motor biedt de Sportster XL 1200 indrukwekkende prestaties en acceleratie. Je kunt moeiteloos snelheden bereiken en genieten van het plezier van snel rijden.

2. Stijlvolle uitstraling: De Sportster XL 1200 heeft een tijdloos en iconisch ontwerp dat er geweldig uitziet op de weg. Of je nu door de stad rijdt of op een langeafstandsrit bent, deze motorfiets trekt zeker de aandacht van mensen.

3. Comfortabele rijervaring: Dankzij het comfortabele zadel en de geavanceerde vering biedt de Sportster XL 1200 een comfortabele rijervaring, zelfs tijdens lange ritten. Je kunt genieten van een soepele en beheerste rit, zelfs op hobbelige wegen.

4. Betrouwbare remkracht: Met de geavanceerde remsystemen van de Sportster XL 1200 kun je vertrouwen op een veilige en betrouwbare remkracht, zelfs bij hoge snelheden. Dit draagt bij aan de veiligheid van jou en andere weggebruikers.

Tips voor het onderhoud en de verzorging van de Harley Davidson Sportster XL 1200

Om ervoor te zorgen dat je Harley Davidson Sportster XL 1200 in optimale staat blijft, is regelmatig onderhoud en verzorging essentieel. Hier zijn enkele tips om je motorfiets goed te onderhouden:

1. Regelmatige olietoevoeging: Controleer regelmatig het olieniveau en ververs indien nodig de olie. Dit zorgt voor een goede smering van de motor en verlengt de levensduur van de onderdelen.

2. Bandenspanning controleren: Controleer regelmatig de bandenspanning en zorg ervoor dat deze binnen de aanbevolen limieten valt. Dit zorgt niet alleen voor een soepele rit, maar vermindert ook de kans op bandenproblemen.

3. Reiniging en polijsten: Houd je motorfiets schoon door regelmatig vuil en stof te verwijderen. Gebruik een mild reinigingsmiddel en poets de chromen delen om ze in goede staat te houden.

4. Controleer de remmen: Controleer regelmatig de remmen en zorg ervoor dat ze goed werken. Vervang versleten remblokken en houd de remvloeistof op peil.

5. Controleer de verlichting: Controleer regelmatig de verlichting en zorg ervoor dat alle lampen goed werken. Dit draagt bij aan de zichtbaarheid en veiligheid op de weg.

6. Regelmatig onderhoud: Plan regelmatig onderhoudsbeurten bij een erkende dealer of monteur. Zij kunnen je motorfiets grondig controleren en eventuele problemen vroegtijdig opsporen.

Vergelijkingsmogelijkheden met andere Harley Davidson-modellen

Hoewel de Sportster XL 1200 een populair model is, zijn er ook andere Harley Davidson-modellen die het overwegen waard zijn. Enkele van de vergelijkingsmogelijkheden zijn onder andere:

1. Harley Davidson 1200 Custom: De 1200 Custom is een ander model binnen de Sportster-serie. Het heeft een vergelijkbare motor en prestaties als de Sportster XL 1200, maar biedt een iets andere esthetiek en stijl.

2. Harley Davidson 1200 Roadster: De 1200 Roadster is een sportiever model binnen de Sportster-serie. Het heeft een agressiever ontwerp en is ontworpen voor snelheid en wendbaarheid.

3. Harley Davidson 48: De 48 is een uniek model binnen de Sportster-serie, met zijn laag hangende stuur en gedrongen uiterlijk. Het is ideaal voor rijders die op zoek zijn naar een gedurfde en stoere uitstraling.

Het is raadzaam om verschillende modellen te vergelijken en een proefrit te maken voordat je een definitieve beslissing neemt. Dit helpt je om de motorfiets te vinden die het beste bij je past.

Waar te koop en hoeveel kost de Harley Davidson Sportster XL 1200

De Sportster XL 1200 is verkrijgbaar bij verschillende dealers en motorfietswinkels. Je kunt ook online zoeken naar tweedehandsmodellen of nieuwe modellen tegen aantrekkelijke prijzen.

Wat betreft de prijs, kunnen de kosten van de Harley Davidson Sportster XL 1200 variëren, afhankelijk van factoren zoals het modeljaar, de kilometerstand en de algehele staat van de motorfiets. Nieuwe modellen kunnen variëren van enkele duizenden tot tienduizenden euro’s.

Het is raadzaam om prijzen te vergelijken en te onderhandelen met verkopers om de beste deal te krijgen. Zorg ervoor dat je ook rekening houdt met extra kosten, zoals verzekering en belastingen, bij het bepalen van je budget.

FAQs

1. Wat is het verschil tussen de Sportster XL 1200 en de 1200 Custom?

Het verschil tussen de Sportster XL 1200 en de 1200 Custom zit voornamelijk in het ontwerp en de stijl. Technisch gezien hebben beide modellen vergelijkbare motoren en prestaties. De 1200 Custom heeft echter een iets andere esthetiek, met zijn eigen unieke kenmerken en afwerking. Het komt neer op persoonlijke voorkeur bij het kiezen tussen de twee modellen.

2. Is de Sportster XL 1200 geschikt voor lange afstanden?

Ja, de Sportster XL 1200 kan geschikt zijn voor lange afstanden. Met zijn comfortabele zadel, geavanceerde vering en krachtige motor kan deze motorfiets je comfortabel en efficiënt over lange afstanden vervoeren. Het is echter altijd raadzaam om regelmatig pauzes te nemen tijdens lange ritten om vermoeidheid te voorkomen.

3. Kan ik de Sportster XL 1200 aanpassen aan mijn persoonlijke voorkeuren?

Ja, de Sportster XL 1200 kan worden aangepast aan je persoonlijke voorkeuren. Harley Davidson biedt een breed scala aan accessoires en aanpassingsopties, waarmee je de motorfiets kunt personaliseren en aanpassen aan je eigen stijl. Van zadelopties tot uitlaatsystemen en bagagemogelijkheden, er zijn talloze opties om uit te kiezen.

4. Zijn er specifieke onderhoudsbehoeften voor de Sportster XL 1200?

Ja, zoals elke motorfiets heeft ook de Sportster XL 1200 specifieke onderhoudsbehoeften. Het is belangrijk om regelmatig de olie te verversen, de bandenspanning te controleren, de remmen te controleren en andere aanbevolen onderhoudstaken uit te voeren. Raadpleeg het onderhoudshandboek van Harley Davidson of neem contact op met een erkende dealer voor gedetailleerde onderhoudsinstructies.

5. Is de Sportster XL 1200 geschikt voor beginners?

De Sportster XL 1200 kan geschikt zijn voor beginnende rijders, maar het hangt af van het comfortniveau en de rijervaring van de individuele persoon. Deze motorfiets heeft een krachtige motor en een stevig gewicht, dus het kan even duren om eraan te wennen. Het wordt aanbevolen dat beginners wellicht eerst ervaring opdoen met lichtere en minder krachtige motorfietsen voordat ze overstappen naar de Sportster XL 1200.

In conclusie biedt de Harley Davidson Sportster XL 1200 een combinatie van kracht, stijl en comfort. Met zijn iconische ontwerp en indrukwekkende prestaties is het een populaire keuze onder motorliefhebbers. Door regelmatig onderhoud uit te voeren en de motorfiets goed te verzorgen, kun je jarenlang genieten van jouw ervaring met de Sportster XL 1200.

Categories: Ontdekken 63 Harley Davidson Sportster Xl 1200

2005 Harley Davidson Sportster XL 1200 Custom
2005 Harley Davidson Sportster XL 1200 Custom

Harley-Davidson 1200 Giá

Harley-Davidson 1200 giá – Complete Gids en FAQ

Inleiding

Harley-Davidson is een iconisch motorfietsmerk dat bekend staat om zijn krachtige en imposante modellen. Een van de populaire modellen in het assortiment van Harley-Davidson is de Harley-Davidson 1200XL Sportster Custom. In deze gids zullen we dieper ingaan op de specificaties, prijzen en andere belangrijke informatie met betrekking tot de Harley-Davidson 1200 giá.

Harley-Davidson 1200XL Sportster Custom Specificaties

De Harley-Davidson 1200XL Sportster Custom is een krachtige en indrukwekkende motorfiets met uitstekende specificaties. Hier zijn enkele van de belangrijkste specificaties van dit model:

1. Motor: Het wordt aangedreven door een 1200cc Evolution V-twin motor, die zorgt voor een geweldige vermogensafgifte en een soepele rijervaring.

2. Frame: De motorfiets heeft een stevig en duurzaam stalen frame, waardoor het stabiel en betrouwbaar is, zelfs bij hoge snelheden.

3. Gewicht: Met een gewicht van ongeveer 268 kg is de Harley-Davidson 1200XL Sportster Custom wat zwaarder dan andere modellen, maar dit draagt alleen maar bij aan de stabiliteit en de imposante uitstraling.

4. Remmen: Het model is uitgerust met schijfremmen aan de voor- en achterkant, wat zorgt voor een uitstekende remkracht en controle.

Harley-Davidson 1200 giá Prijzen

De prijs van de Harley-Davidson 1200XL Sportster Custom kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de uitvoering, eventuele extra opties en de regio waarin je woont. Om een beter idee te krijgen van de prijzen, kun je terecht bij erkende Harley-Davidson-dealers of online platforms voor motorfietsverkoop. Hier zijn enkele handige bronnen waar je de actuele prijzen kunt vinden:

– [Webike.vn](https://www.webike.vn/cho-xe-may/series/1200xl-sportster-custom-269.html)
– [Harley-Davidson Vietnam](https://harleyvietnam.vn/vi/showroom/4/harley-davidson/3/motorcycles/2/1021/1200custom)
– [Motormaianh.com](https://motormaianh.com/harley-sportster-xl-custom-1200cc-29a115968.html)
– [Chotot.com](https://xe.chotot.com/mua-ban-xe-may-harley-davidson-sportster-sdmb15mm327)

Het is altijd aan te raden om prijzen te vergelijken en eventueel te onderhandelen over de prijs bij een Harley-Davidson-dealer. Ze kunnen ook informatie verstrekken over financieringsopties en mogelijke kortingen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat is het verschil tussen de Harley-Davidson 1200XL Sportster Custom en andere modellen in de Sportster-serie?

De Harley-Davidson 1200XL Sportster Custom is een van de modellen in de Sportster-serie van Harley-Davidson. Het onderscheidt zich door zijn krachtige 1200cc Evolution V-twin motor, zijn unieke design en zijn premium afwerking. Andere modellen in de Sportster-serie hebben mogelijk verschillende motorconfiguraties en stylingopties.

2. Is de Harley-Davidson 1200XL Sportster Custom geschikt voor lange afstanden?

Hoewel de Harley-Davidson 1200XL Sportster Custom zeker geschikt is voor langere ritten, is het belangrijk op te merken dat het een sportieve motorfiets is met een naar voren gebogen rijpositie. Dit kan na verloop van tijd enige vermoeidheid veroorzaken tijdens lange ritten. Het wordt aanbevolen om proefritten te maken en te ervaren of de rijpositie comfortabel genoeg is voor jouw persoonlijke voorkeuren.

3. Welk soort rijbewijs is vereist om de Harley-Davidson 1200XL Sportster Custom te besturen?

Om de Harley-Davidson 1200XL Sportster Custom te besturen, heb je meestal een motorrijbewijs A nodig. De exacte vereisten kunnen variëren afhankelijk van de regelgeving in jouw specifieke land of regio. Zorg ervoor dat je voldoet aan de wettelijke rijbewijsvereisten voordat je besluit deze motorfiets aan te schaffen.

Conclusie

De Harley-Davidson 1200XL Sportster Custom is een indrukwekkende motorfiets met uitstekende prestaties en een uniek design. Met zijn krachtige 1200cc motor en hoogwaardige afwerking biedt het een geweldige rijervaring voor liefhebbers van avontuurlijke en stijlvolle motorritten. Hoewel de prijs kan variëren, is het altijd raadzaam om een erkende Harley-Davidson-dealer te raadplegen voor de meest actuele prijzen en andere belangrijke informatie.

Disclaimer: Dit artikel is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als koopadvies. Prijzen en specificaties kunnen variëren, daarom is het belangrijk om de informatie te verifiëren bij erkende dealers. Rij altijd veilig en volg de wettelijke voorschriften met betrekking tot motorfietsen.

Harley-Davidson 1200 Custom

Harley-Davidson 1200 Custom: Een Diepgaande Gids

De Harley-Davidson 1200 Custom is een iconische motorfiets die bekendstaat om zijn krachtige prestaties en stijlvolle ontwerp. Met zijn robuuste frame, indrukwekkende motorvermogen en op maat gemaakte details is de Harley-Davidson 1200 Custom een favoriet onder motorliefhebbers over de hele wereld. In deze diepgaande gids zullen we de belangrijkste kenmerken, technische specificaties en andere relevante punten van de Harley-Davidson 1200 Custom bespreken.

### Kenmerken en Design

De Harley-Davidson 1200 Custom valt op door zijn stoere uitstraling en unieke designelementen. Deze motorfiets heeft een krachtige aanwezigheid op de weg en trekt zeker de aandacht van voorbijgangers. Met zijn slanke en gestroomlijnde vormgeving is de 1200 Custom perfect voor rijders die houden van een assertieve uitstraling.

Het minimalistische ontwerp van de 1200 Custom wordt benadrukt door de afwezigheid van onnodige opsmuk en het gebruik van hoogwaardige materialen. De hoge kwaliteit van de afwerking en de aandacht voor detail maken deze motorfiets echt speciaal. De 1200 Custom is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat rijders hun eigen unieke stijl kunnen uitdrukken.

### Motorprestaties

De Harley-Davidson 1200 Custom is uitgerust met een krachtige 1200cc Evolution-motor die zorgt voor indrukwekkende prestaties op de weg. Met een hoog koppel en snelle acceleratie biedt deze motorfiets een opwindende rijervaring. De vloeistofgekoelde motor zorgt ervoor dat de motor op de juiste temperatuur blijft, zelfs tijdens lange ritten.

Het vermogen van de 1200 Custom wordt naar het achterwiel overgebracht via een betrouwbare riemaandrijving. Deze aandrijving biedt niet alleen een soepele overdracht van het vermogen, maar vereist ook minimaal onderhoud. Het zorgt ervoor dat de motorfiets soepel en stil rijdt, zelfs bij hogere snelheden.

### Rijcomfort en Handling

De Harley-Davidson 1200 Custom biedt naast zijn krachtige prestaties ook een comfortabele rijervaring. Met zijn lage zithoogte en ergonomisch ontworpen stuur is deze motorfiets gemakkelijk te hanteren, zelfs voor rijders met een kleinere gestalte. Het brede stuur biedt een uitstekend zicht en zorgt ervoor dat rijders gemakkelijk kunnen manoeuvreren, zelfs in druk stadsverkeer.

De zithouding op de 1200 Custom is ergonomisch en comfortabel, waardoor lange ritten een plezierige ervaring worden. De geavanceerde vering aan de voor- en achterkant zorgt voor een soepele en stabiele rit, zelfs op oneffen wegen. Dit verhoogt het comfort van de rijder en biedt vertrouwen tijdens het rijden.

### Technische Specificaties

Hier zijn enkele belangrijke technische specificaties van de Harley-Davidson 1200 Custom:

– Motor: 1200cc Evolution V-Twin-motor
– Vermogen: 67 pk
– Koppel: 97 Nm
– Brandstofsysteem: Elektronische sequentiële brandstofinjectie (ESPFI)
– Transmissie: 5-versnellingsbak
– Gewicht: 268 kg (leeg)
– Tankinhoud: 17 liter
– Voorwiel: 16-inch
– Achterwiel: 16-inch

### Veelgestelde Vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over de Harley-Davidson 1200 Custom:

**1. Hoeveel kost de Harley-Davidson 1200 Custom?**
De prijs van de Harley-Davidson 1200 Custom varieert, afhankelijk van de specifieke configuratie en de locatie waar deze wordt gekocht. Het is het beste om contact op te nemen met een geautoriseerde Harley-Davidson-dealer voor de meest actuele prijsinformatie.

**2. Is de Harley-Davidson 1200 Custom geschikt voor lange afstanden?**
Ja, de Harley-Davidson 1200 Custom is geschikt voor lange afstanden. Met zijn comfortabele zithouding, geavanceerde vering en krachtige motor is deze motorfiets ideaal voor lange ritten en biedt hij een soepele en stabiele rit, zelfs op snelwegen.

**3. Kan de zithoogte van de 1200 Custom worden aangepast?**
Ja, de zithoogte van de Harley-Davidson 1200 Custom kan worden aangepast. Harley-Davidson biedt verschillende zadelopties aan die kunnen worden afgestemd op de voorkeur en de lengte van de rijder.

**4. Hoe onderhoud ik de Harley-Davidson 1200 Custom?**
Het onderhouden van de Harley-Davidson 1200 Custom vereist regelmatig onderhoud, zoals het controleren van vloeistofniveaus, bandenspanning en kettingspanning. Het wordt aanbevolen om het onderhoudsschema te volgen dat wordt verstrekt in de handleiding van de motorfiets en regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door een erkende dealer.

**5. Is de Harley-Davidson 1200 Custom geschikt voor beginners?**
De Harley-Davidson 1200 Custom is over het algemeen meer geschikt voor ervaren rijders vanwege zijn krachtige motor en grotere omvang. Het is belangrijk voor beginners om vertrouwd te raken met de eigenschappen en het vermogen van de motorfiets voordat ze ermee gaan rijden.

### Conclusie

De Harley-Davidson 1200 Custom is een indrukwekkende motorfiets met zijn krachtige prestaties, unieke design en comfortabele rijervaring. Of je nu een liefhebber bent van Harley-Davidson of gewoon op zoek bent naar een motorfiets die opvalt, de 1200 Custom kan een goede keuze zijn. Zorg ervoor dat je de motorfiets grondig onderzoekt voordat je een aankoopbeslissing neemt en raadpleeg een erkende dealer voor meer informatie.

Bronnen:
– [HARLEY-DAVIDSON 1200XL Sportster Custom](https://www.webike.vn/cho-xe-may/series/1200xl-sportster-custom-269.html)
– [Mua bán xe HARLEY-DAVIDSON 1200XL Sportster Custom](https://www.webike.vn/cho-xe-may/bike-list/harley-davidson/1200xl-sportster-custom.html)
– [1200 Custom | Harley-Davidson® Vietnam](https://harleyvietnam.vn/vi/showroom/4/harley-davidson/3/motorcycles/2/1021/1200custom)
– [Harley Sportster XL Custom 1200cc 29A1-159.68](https://motormaianh.com/harley-sportster-xl-custom-1200cc-29a115968.html)
– [Mua Bán Xe Harley Davidson Sportster Giá Rẻ 10/2023](https://xe.chotot.com/mua-ban-xe-may-harley-davidson-sportster-sdmb15mm327)
– [Harley Davidson XL1200 ‘sói hoang’ trên phố Sài Gòn](https://vnexpress.net/harley-davidson-xl1200-soi-hoang-tren-pho-sai-gon-2160188.html)

Aggregeren 39 harley davidson sportster xl 1200

2018 Harley-Davidson Sportster 1200 Custom (Xl1200C)│Test Ride And Full  Review - Youtube
2018 Harley-Davidson Sportster 1200 Custom (Xl1200C)│Test Ride And Full Review – Youtube
Harley Davidson Xl 1200 Sportster Giá Rẻ Nhất Tháng 09/2023
Harley Davidson Xl 1200 Sportster Giá Rẻ Nhất Tháng 09/2023
2014 Harley Davidson Sportster 1200 Custom Ride And Review! - Youtube
2014 Harley Davidson Sportster 1200 Custom Ride And Review! – Youtube
Harley-Davidson Sportster Xl1200 Độ Theo Phong Cách Latin
Harley-Davidson Sportster Xl1200 Độ Theo Phong Cách Latin
2005 Harley Davidson Sportster Xl 1200 Custom - Youtube
2005 Harley Davidson Sportster Xl 1200 Custom – Youtube
Harley Davidson Xl 1200 - , - Giá 99 Triệu - 0376375242 | Xe Hơi Việt - Chợ  Mua Bán Xe Ô Tô, Xe Máy, Xe Tải, Xe Khách Online
Harley Davidson Xl 1200 – , – Giá 99 Triệu – 0376375242 | Xe Hơi Việt – Chợ Mua Bán Xe Ô Tô, Xe Máy, Xe Tải, Xe Khách Online
Harley Sportster Xl Custom 1200Cc 29A1-159.68
Harley Sportster Xl Custom 1200Cc 29A1-159.68

See more here: liugems.com

Learn more about the topic harley davidson sportster xl 1200.

See more: https://liugems.com/nieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *